lauantai 29. tammikuuta 2011

HÄITÄ JA HERKKULANKAILUJA





A wedding dress




Yummy yarns 3

Prismassa oli s-etukorttiale langoissa ja pakko oli käydä kahmasemassa muutamia vastustamattomia keriä lähestyvän kevään iloksi!

Yummy yarns 2


Ensi lauantain, 5.2. jälkeen alkaa jälleen elo aviovaimona uudessa avioliitossa. Olo on hyvin rauhallinen koska entinen elämä on hionut aikalailla. Usko on uudistanut kaikin tavoin motiivejani elämässä ja Jumala on osoittanut rakkautensa hyvin suurilla siunauksilla, joita en omasta mielestäni olisi edes ansainnut! Kyllä se saa mielen nöyrän kiitolliseksi ja sydämen täyteen ylistyslauluun.



"Ja hän nosti minut ylös turmion kuopasta, lokaisesta liejusta, ja asetti minun jalkani kalliolle, hän vahvisti minun askeleeni. Hän antoi minun suuhuni uuden virren, kiitoslaulun Jumalallemme. Sen näkevät monet ja pelkäävät ja turvaavat Herraan." (Ps. 40:2-3)






torstai 27. tammikuuta 2011

LUMEN ILOT JA SURUT





So much snow!

Vaikkei varmaan asianomaisia niinkään naurattanut, niin tuo vanha pariskunta ahertamassa lumeen hautautuneen asuntovaununsa kimpussa oli aika hassun hellyyttävä ilmestys. :D





keskiviikko 26. tammikuuta 2011

TUNNUSTUSTA...







Lumppumaakarilta sain tämmösen. Kiitän. :)

Koska olen ollut niin pitkään blogimaailmasta pihalla niin en nyt osaa oikein jaella tunnustuksia erityisemmin kellekään. Hienoja blogeja on niin pilvin pimein!




keskiviikko 19. tammikuuta 2011

KOOLAUSVIMMAA JA KIRJAHYLLYHAAVEITA



Kun olen taas pitkästä aikaa lankoihin hurahtaneena niin iski vimma kokeilla Kool Aid-mehujauheita lankojen värjäykseen. Lankojen värjäys onkin minulle ihan uusi aluevaltaus. En ole kerän kerää ikuna värjännyt. Moniväriset langat kiinnostavat erityisesti.

Toinen haave olisi järjestää olkkariin kirjahyllynurkkaus joka olisi pyhitetty pelkästään hengellisille kirjoille. Ja haluan maalata hyllyn ehdottomasti eteerisen turkoosiksi!

Heh, kihlattuni kanssa katsoimme tässä hiljattain putkeen kimaran Aki Kaurismäen leffoja ja monessa leffassa on oma tunnusomainen punainen ja turkoosi väriteema! Tuo kombinaatio viehätti ja ajattelin viljellä samoja värejä kodissamme siellä täällä. "Siitä se idea sitten lähti..." :D




tiistai 18. tammikuuta 2011

UUSI KEINUTUOLI



A new rocking chair


Ennen kokousta sain vanhemmiltani vanhan keinutuolin. Keinutuoli oli joskus maalattu valkoiseksi, mutta maalattiin taas oikeaoppisesti mustaksi niinkuin tuon kuuluu originaalisti ollakin. Tosi kiva, suoralinjainen tuoli. Tykkään kovasti. :) Muodostunut jo olkkarin lemppari iltaneuloskelu ja virkkailupaikaksi!

Välillä tuntuu että olen jo mieleltäni ihan mummo ja ihan iloinenkin siitä! En ite pelkää ees vanhenemista kun vanhana saa olla sellainen kuin on. Parasta on vaan jumittaa, nyhertää lankojen kanssa ja kuunnella saarnoja. :D




sunnuntai 16. tammikuuta 2011

KOTIKOKOUS MEILLÄ 15.1.






Believers' meeting 1


Believers' meeting 2


Believers' meeting 3


Believers' meeting 4


Believers' meeting 5


Believers' meeting 6


Believers' meeting 7


Believers' meeting 8


Upea, siunattu ja voimallinen kokous oli eilen! Vaikka lasten kanssa kaikenlaisten asioiden järjestäminen tuntuukin joskus erityisen työteliäältä, mutta kyllä nyt huomaan että tuon kokouksen järjestäminen oli Jumalan suurta suunnitelmaa. Kaksi ihmistä sai antaa kokouksessa elämänsä Jeesukselle! Kiitos Herralle. <3




torstai 13. tammikuuta 2011

LEIVONMÄELLÄ 8.1. 2011




Käytiinpä ennen kokousta meidän kotonamme, Nissisen Sepon ja vaimonsa Arjan luona Leivonmäellä. :)


Meeting in the name of Jesus! 5


Meeting in the name of Jesus! 1



Meeting in the name of Jesus 6



Meeting in the name of Jesus! 2


Meeting in the name of Jesus! 4

Meeting in the name of Jesus 8

Meeting in the name of Jesus 7


Blessing <3

Siinä kokousporukka rukoilee minun ja puolisoni puolesta. Rukouksen aikana keskimmäinen rukoilijoista sai niin paikkansa pitäviä näkyjä elämästämme että puolisonikin ihmetteli suu auki! Kukaan muu ei sellaisia asioita voi tietää kuin me itse, kun ei olla kellekään kerrottu, mutta ihan positiivisia asioita ne olivat mitä näyssä oli! :D




torstai 6. tammikuuta 2011

ENSIMMÄINEN KOTIKOKOUS


Olen järjestämässä ensimmäistä kertaa hengellistä kotikokousta. Kokousta tulee pitämään vapaakirkollinen evankelista/sielunhoitaja Seppo Nissinen vaimonsa kanssa.

Tämä kokouksen alusaika on ollut todella ihmeellistä! Ennenkuin olen ehtinyt edes kunnolla kutsua ihmisiä kokoukseen niin olen saanut yllättäviä yhteydenottoja ja kokenut yllättäviä yhteentörmäyksiä Jeesusta elämäänsä etsivien ihmisten kanssa.
Tällä kokouksella on selvästi tarkoitus Jumalan suunnitelmassa. On todella siunaavaa nähdä ihmisiä joita Jeesus paraikaa kutsuu. <3




maanantai 3. tammikuuta 2011

YKSIVUOTIAS!





Taika 1 year!


Synttäriprinsessa valtaistuimellaan. Eilen 2.1. tuli 1v täyteen.





sunnuntai 2. tammikuuta 2011

TÖTTERÖHATTU






Crochet hat 3


Crochet hat 2


Crochet hat 1


Aloin hetken mielijohteesta virkkaamaan juuri ennen joulua tätä aniliininpinkkiä myssykkää. Ei ihan joululahjaksi ehtinyt, mutta valmistui kuitenkin. Hattu odottelee vielä sisäänsä fleece tai karvavuoria.

Pitää vähän elvytellä taas pitkästä aikaa lankojen kanssa puuhastelua. Innostukseni niiden kanssa on niin satunnaista ja tyssää yleensä ennen kuin ehdin saamaan mitään valmiiksi. On tuota omaa aikaakin niin minimaalisesti että kaiken mitä tekee, haluaisi saada valmiiksi heti siinä hetkessä.

Kärsivällisyyttä Jumala voisi minulle vielä enemmän opettaa ja kyllä rautaisempia hermojakin tarvittaisiin...



lauantai 1. tammikuuta 2011

SIUNATTUA VUOTTA 2011




Heavenly winterlight


"Älkää entisiä muistelko, älkää menneistä välittäkö. Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa?"

(Jes 43:18-19)