perjantai 25. kesäkuuta 2010

HÄTÄ KEINOT KEKSII





Vastavalosuoja paperista!








Paper lens hood


Köyhää meininkiä mutta toimii. ;)

Olen ollut hyvin saamaton kun en ole tuotakaan kapistusta saanut aiemmin hommattua linssin päähän.. Noh, jos nyt kelpais reissussa huseerata kämmin kaa.





torstai 24. kesäkuuta 2010

maanantai 21. kesäkuuta 2010

tiistai 15. kesäkuuta 2010

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

VILAHDUKSIA




Hetkosia viime kuukausilta.



Baking cinnamon buns 2


Baking cinnamon buns 1


Cinnamon buns ready


Orange things


A boat full of guys


Acrobat






tiistai 1. kesäkuuta 2010

MULLISTUSTEN AIKA

Koska tämä on elämääni yleismaallisesti käsittelevä blogi niin voinen kirjoittaa tänne myös eräästä suuresta mullistuksesta joka yllätti minut vähän niinkuin puun takaa. Viime kuun puolivälissä koin nimittäin uskoontulon ihmeen. Tuo hetki muutti ajattelua ja suhtautumista elämään aikalailla. En koskaan voinut kuvitellakaan kokevani mitään sellaista.. Minä vanha hippi, Jumalan pakoilija joka olen keskittynyt vain maallisten ilojen keskellä karkelointiin.

Tuon hetken perusteella voin todellakin olla vakuuttunut että Pyhä Henki on todellinen. Olen saanut yllättäviä rukousvastauksia ja on tapahtunut pienoisia ihmeitäkin joita on aika vaikea sattumaksi tulkita!

Nyt olen tässä, menossa piakkoin kasteelle helluntaiseurakuntaan. Se tulee olemaan kyllä elämäni suurin juhla!

Tämä tilanne on jakanut kaverikuntaakin kahtia. Osa pitää seonneena ja osa huutaa jippii. No, nyt voin ainakin ilman sen kummempia tunnontuskia sanoa olevani rehellinen uskis. Yksi nimi vähemmän agnostikkojen luettelossa..

Niin, ja mullistuksestani huolimatta tämän ei ole tarkoitus muuttua jatkossa mitenkään erityisen uskopainotteiseksi blogiksi...

Näin täällä tällä kertaa.




Palavaa julistusta