sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

ELÄMÄÄ




Kevät sisältää...



Green tree 2


Green tree 1

vihreää energiaa...



Poor rabbit :/

elämän raadollisuutta...



Squirrel 2


uutta elämää...


Squirrel 1



Piquenique

piknikkejä...



Tangerine

kirkkaita värejä ja raikkautta.




(Perjantaina 24.4. kevätpiknikillä Kangaslammen puistossa.)






perjantai 17. huhtikuuta 2009

keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

EEDENISSÄ




la. 11.4.

Pääsiäisateria Eedenissä lähisuvun kera.




Cousins 2


Serkukset pelleilee


Cousins 1


Tenho


Sallad


Dessert


Parrot 2


Papukaijat Kalle ja Torsti puutarhamyymälän puolella.


Parrot 1








keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

SYNTYPÄIVÄ





Niin, tänään tuli taas huomaamatta ikäännyttyä. Uusimpien tutkimusten mukaanhan vanheneminen alkaa jo 27-vuotiaana. Nyt sitten ollaan jo vanhuuden kynnyksellä. ;)




Teatime


Cookies





Leivoimme hieman marjamuffinseja



Muffin 1


Muffin 2


Muffin 3


Muffin 4


Muffin 5


En ole muuten koskaan osannut oikein juhlia itseäni. Siis järjestää varsinaisia synttäreitä kutsuvieraineen. Se tuntuu ajatuksena jotenkin vaivaannuttavalta olla juhlien keskipisteenä. Muiden juhlia on kyllä ilo järjestää, mutta omat tuottavat usein tuskaa. Nämäkin synttärit menivät ihan perhekeskeisesti. Viikonloppuna menemme perhepiirin kanssa erikseen syömään Viherlandiaan ravintola Eedeniin.






sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

TILAA YMPÄRILLÄ







Toolbox


Sewing table


Drawing corner


Drawing corner 2



Viikonloppu onkin vierähtänyt työhuoneen uudistuksen parissa. Miehen entisen studionurkan tilalle sain järkättyä itselleni erillisen kuvataiteiluille ja askarteluille pyhitetyn loossin! Tämä on luksusta! :) Kaikelle on nyt oma paikkansa eikä enää kasoja keittiön pöydällä!

Isosta vaatehuoneestakin vapautuu paljon lisätilaa miehen pian muutettua. Mies muuttaa siis omakotitaloon vuokralle ja rakentaa sinne itselleen kauan kaivatut studiotilat. Iloinen olen hänenkin puolestaan. :) Elämä nyt ei käytännössä tule paljoa muuttumaan vaikka erillään asummekin. Yhteishuoltajuus säilyy ja mies tapaa lapsia niin usein kun haluaa, tietenkin. Pitää nyt nauttia kerallamme tästä kaikesta ja tehdä lasten elämästä entistäkin antoisampaa kaikin tavoin. Onneksi lapset ovat sopeutuvaisia ja mies joutunut olemaan musiikkibisnestensä vuoksi muutenkin paljon pois kotoa joten eipä tämä loppujen lopuksi kovin iso muutos ole.




PÖRRÖISTÄ PALMUSUNNUTAITA!






Tiny furry things 2

Pienet virpojatytöt ilahduttivat kauniilla vitsalla.



Tiny furry things 1

Ulkoilureissulta kulkeutui kotiimme pieni pörröinen salamatkustaja!




Varsin valoisalta alkanut näyttää tämäkin kevät. Työnhakua luvassa oikein urakalla tulevalla viikolla. Opiskelu kun alkaa käymään budjetille yksinhuoltajana. :/ Tällä hetkellä muutenkin tuo inspiraatio on vielä hieman hukassa tämän elämänmuutoksen myötä joten konkreettinen käytännön duuni olisi ihan tervetullutta vaihtelua. Aikaa koota itseään. Ohessa koitan toteuttaa niitä luovia projektejakin. :)