lauantai 24. tammikuuta 2009

ARJEN RIEMASTUTTAJA






Little Angel



Thinker



Flying



Grin



3 vuotta on ehdottomasti lapsuuden veikein ikä! Lukuunottamatta uhmisraivareita tuo meidän kävelevä vitsikirja kyllä antaa kyllä päivittäin niin paljon absurdia huumoria arkeen. Nyt Tenholla on tapana nappailla uutisista tai keskusteluista argumentteja ja soveltaa niitä omiin juttuihinsa. Lauseet ovat tikahduttavan koomisia! ;D Joskus mukaan tarttuu vähän ei toivotumpiakin lausahduksia, mutta ne ovat onneksi unohtuneet hetkessä! Eikä tuo onneksi vielä ymmärrä termien tarkoituksia. ;)





torstai 22. tammikuuta 2009

UUSIUTUMISYRITYS






Now I love black and white...

Kuvailun suhteen on laiskottanut eikä sanainen arkkukaan ole toviin auennut. Arki verottaa osansa ja blogi on silloin hiljaa. Vaihtelun vuoksi uusin kuitenkin hieman ulkoasua!



Coffeetime!

Kanelicappucino piristää iltaisin. Yritän opetella paheellista kaffinryystämistä!


Flickeröidyinpä myös joutessani sitten. Oli jo aikaa sitten suunnitelmissa siirtyä flickrin käyttäjäksi mutten ole saanut aikaiseksi... Olen tosin vähän pihalla noista kaikista systeemeistä tuolla joten jatkanpa vielä kaikkien ihmeellisyyksien tutkailua!





lauantai 17. tammikuuta 2009

SINISIÄ HETKIÄ

.










Aikainen kuvauskierros Keljonlahden ja Korkeakosken välimaastoissa kannatti vaikka sormia ja varpaita vähän paleltikin!




.

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

PAPERIKONE

.


Päivän leikki:


"Tää on paperikone"










.

torstai 8. tammikuuta 2009

POLAROIDVILLITYSTÄ JA KUVAPENKOJAISIA...

.












Viime päivinä ovat kaappien ja pöytien päälliset täyttyneet vanhoista valokuvista ja tulostin on laulanut! Päätin nimittäin toteuttaa nyt loman aikana vihdoin kauan haaveksimani tauluseinän eteiseen. Olipa vaan mahdoton tehtävä valita arkistoista juuri ne TÄYDELLISIMMÄT kuvat! Aikani pyöriteltyäni sopiva (sopivan sekava!) kombinaatio syntyi lopulta aikas random-intuitiolla. Kuka opettaisi minut tekemään nopeampia ja rohkeampia päätöksiä?

Ainiin, ja niistä polaroideista! Pakko tunnustaa monien muiden tapaan jääneeni koukkuun tähän polaroid-leluun joka tekee hetkessä digikuvasta oikean polaroidin näköisen! Saas nähdä milloin totaalikyllästys tulee vastaan kun näitä alkaa nähdä joka paikassa. ;)




.

keskiviikko 7. tammikuuta 2009

PAKKASPITSIÄ

.












Jälleen oli pakko ikuistaa tänäaamuinen pieni sininen hetki sillä pakkanen oli piirtänyt parvekelaseihin mitä lumoavimpia kuvioita!

Lunta, lunta...nyt sitä on!





.

maanantai 5. tammikuuta 2009

TÄYDELLINEN TALVIAAMU

.


Kello yhdeksän aikaan aamulla ikkunasta avautuivat tällaiset näkymät... Vain silmänräpäyksen kesti tuo värien tanssi.











.

perjantai 2. tammikuuta 2009

UUSIVUOSI 2009!

.


Myöhässä kuten aina mutta kuitenkin! Tässä UudenVuoden aaton ja vuoden 2009 ensipäivien tunnelmia. Kauniin kuulaita päiviä onkin ollut! Toivotaan että koko vuosi olisi yhtä kaunis ja inspiroiva!










2.1.

Se eräs kaunis talvipäivä kun luntakin leijaili hiljalleen.



muisto vain...



Puissa riippui kimmeltäviä koruja.


Ei lasten kanssa sählätessä ja ohessa räpsiessä tarkennus osunut juuri sinne minne piti mutta olivatpa kauniita marjoja kuitenkin!


Erään lyhtypylvään sisuskalut.


Meijän iso pomo!


Punaomena talvipakkasessa





Puiden alta voi löytää seikkailun.



Nautitaan vielä viimeisistä lomapäivistä!




.